Hui, kun pari viikkoa meni hujauksessa. Ensin oli poika kipeänä ja sittn olin itse ja muutenkin touhua riittänyt. Eipä mulla muutenkaan niin hirvittävästi toistaiseksi ole asiaa, että tarvis joka päivä kirjoittaa :)

Painonpudotus etenee hyvin :) Olen edelleen todella motivoitunut ja tuloksia tulee, mikä sekin luonnollisesti pitää intoa yllä. Mikä parhainta musta tuntuu tosi hyvältä ja mielikin on pirteä :)

Tosi paljon oon tehnyt ja syönyt erilaisia salaatteja, mutta ihan perus kotiruokaakin. Myös herkuttelua on mukaan mahtunut. Söin nimittäin pizzaa, kasvispizzaa. Oli äärettömän hyvää ja pisteitä ei saa kuin pohjasta ja juustosta, joten hyvin sai syödä päivän aikana muutakin :)

Aivan mahtavia nää kelit, aurinko paistaa joka päivä kun silmänsä aukaisee. Sekin piristää ihan mielettömästi :) Kevätenergiaa! Ollaankin pojan kanssa oltu joka päivä vähintään kaksi kertaa ulkona, vaunuttelemassa. Ihanaa huomata, kuinka kaikki pienet ja ihmeelliset kevään merkit kiinnostaa pientä tutkimusmatkailijaa niin kovasti :)

No, mutta taas pirtein mielin kohti uutta viikkoa :)

 

<a href="http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wlBhNjm/">
<img border="0" src="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlBhNjm/weight.png"></a>