No niin, nyt on pääsiäisestä selvitty... yllättävän hyvin. Paino ei tippunut pääsiäisherkkujen "ansiosta" yhtään viime viikon aikana, mutta oli tasan sama kuin viikko sitten, joten hyvä niin :) Nyt siis jatketaan uuteen viikkoon ja normaaliin ruokavalioon, niin eiköhän se tästä. :)

Tilasin muuten sokerittomia suklaita sokeriton.fi- nettikaupasta. AIvan äärettömän hyvää oli valkosuklaalevy ja pähkinä-rusina-maitosuklaalevy. En siis syönyt koko levyjä, mutta maistelin :) Suosittelen lämpimästi ko. nettikauppaa.

Niin se vaan kevät tulla jollottaa ja kevätvaatteet ja kengät ilmestyvät kauppoihin. Kova hinku olisi kesävaatteita ostella, mutta en vielä... odotellaan ja katsellaan mihin tämä painonpudotus johtaa :) Lisämotivaattorina painonpudotuksessa toimii kesäkuinen yläasteen luokkakokous ja heinäkuiset parhaan ystäväni häät, joissa olen kaasona. Muutoinkin motivaatio laihduttamiseen on jotenkin nyt aivan erilailla kohdallaan. En tiedä mistä johtuu, mutta todella hyvä niin :D Sisukkuutta löytyy kun päätän jotain tosissani :)

Nyt vain odotellaan mitä viikon päästä vaaka näyttää:) En vaan millään malttaisi odottaa... :)